Werkwijze

Zo gaan we van start

Het begint met goed overleg

Wij werken voor een diverse type opdrachtgevers waaronder particulieren, woningcorporaties, VVE’s en vastgoedbeheerders. Hierdoor hebben wij veel kennis van diverse projecten met bijhorende uitdagingen en kunnen wij een all-round partner zijn voor uw bouwproject.

Aan elk project gaat een grondige technische voorbereiding vooraf. Dit start met het inleven in het project en de aandachtspunten van u als opdrachtgever. Wij leveren altijd maatwerk en gaan in goed overleg met u kijken naar alles opties en mogelijkheden.

Niet alleen het gewenste kwaliteitsniveau wordt besproken, maar ook de planning en budget. Hierin kunnen wij ook een verder advies geven over mogelijke oplossingen, de planning, kosten en het toekomstig onderhoud. Het doel is altijd kwaliteit, passend binnen het budget.

Overzichtelijk in de uitvoering

Met een goed team aan ervaren bouwers

Ons motto is ‘De Vries en Van Weel maakt bouwen overzichtelijk’. Niet alleen in de voorbereiding. Juist ook tijdens alle fases van de uitvoering willen wij u voorzien van een rustgevend en vooral leuk traject.

De uitvoering van de afgesproken werkzaamheden vindt altijd plaats na een vrijblijvende prijsopgave. Door een goede mix van traditionele bouwers en jonge medewerkers ontstaat er een optimale mix van ouderwets vakmanschap met de nieuwste technieken.

Wij werken bovendien alleen samen met onze vaste groep gespecialiseerde vakspecialisten om elk project tot een succes te maken!