Bethelschool Beverwijk

Over dit project

In het voorjaar van 2021 waren wij uitgenodigd om deel te nemen aan de aanbesteding uitbreiding Bethelschool in Beverwijk.

Na het ontvangen van alle benodigde stukken hebben we een analyse gemaakt van de aanvraag, hoeveelheden bepaald en ook onze ketenpartners vanaf het eerst moment laten meedenken. Door alle partijen in een vroeg stadium te betrekken, ontstaan er in het calculatie proces geschikte oplossingen voor de vraag die er ligt. Kennis en kunde worden op de manier optimaal benut. Ook kunnen we direct doorpakken hierop als een project ‘gewonnen’ wordt.

Van de drie geselecteerde aannemers hebben wij de aanbesteding gewonnen en zijn wij overgegaan tot voorbereiding en uitvoering.

Omvang van de werkzaamheden

Deze uitbreiding stond al enige tijd op de wensenlijst van de Bethelschool. Na een lang traject met de gemeente en bestuurder was er eindelijk groen licht! De omvang van de uitbreiding waren o.a.:

  • Uitbreiden school met +- 200 m2 vloer oppervlakte
  • Verbeteren van de bestaande indeling
  • Verbeteren van de lucht behandeling en luchtkwaliteit

Uitvoering

Na een uitvoerige en uitgebreide voorbereiding met alle betrokken zijn wij in oktober 2021 gestart met de fundering en betonnen vloer. Dit als doel om voor de kerstperiode de staal constructie overeind te hebben. Wat gelukt was!

In januari 2022 zijn wij verder gegaan en hebben in ongeveer 12 weken de uitbreiding en aanpassing binnen gerealiseerd en opgeleverd.

Ook het thema Frisse Scholen was een belangrijk speerpunt bij de Bethelschool. Hier hebben wij een aanvullende opdracht voor ontvangen en zijn wij met onze ketenpartners mee aan de slag gegaan.

Een mooi project, waar we intensief hebben samengewerkt met onze vaste leveranciers en alle betrokken van dit project.

Ook een uitdagend project voor ogen?

Neem contact op

De klant aan het woord

"Ons team is bijzonder tevreden met het resultaat en is trots op ons 'nieuwe' gebouw!!
Wat een licht, ruimte en rustige werkomgeving. Zelf wil ik jullie bedanken voor het leuke contact tijdens overlegmomenten."