Nieuwe winkel Huize van Wely Haarlem Centrum

Over dit project

Voor de bouwvakantie 2019 zijn wij benaderd door Interieurbouw Koning. Een prachtig project om in centrum van Haarlem een nieuwe winkel te realiseren van de bekende patisserie Huize van Wely.

De uitdaging? Van start tot oplevering hadden we slechts 10 weken. Maar daar draaien wij onze handen natuurlijk niet voor om!

Direct aan de slag met de bouwcalculatie.

Na de aanvraag hebben wij in zeer korte tijd een begroting gemaakt van de werkzaamheden voor de opdrachtgever.

In deze begroting waren naast de bouwkundige posten ook verschillende posten begroot van diverse gespecialiseerde onderaannemers. Door vroegtijdig deze onderaannemers te betrekken zoals een sloper, afbouw bedrijf, stukadoor, tegelzetter, en de schilder konden we voor de opdrachtgever een kant en klare begroting maken, zonder te veel stelposten.

Mede door het snelle schakelen en het compleet maken van de bouwcalculatie kon het project snel vervolgt worden en kon niet veel later de bouw van start gaan.

De deadline halen middels bouwbegeleiding.

Gedurende uitvoering van de werkzaamheden zijn wij nauw betrokken geweest bij het overleg met opdrachtgever, eindklant en alle overige partijen die en bouwende rol namen bij dit project.

In de uitvoering als bouwbegeleider is De Vries en Van Weel van grote waarde gebleken om alle werkzaamheden op elkaar af te stemmen en te zorgen dat kwaliteit en doorlooptijd werden gehandhaafd.

Uiteindelijk hebben alle betrokken partijen zich hard gemaakt dat Huize van Wely de deuren van hun prachtige nieuwe zaak in het centrum van Haarlem op zaterdag 16 november 2019 kon openen.

Ook een uitdagend project voor ogen?

Neem contact op